You are here

Zadnja tekma v sezoni, BOVEC 2015

Competition: Bovec 2015

Tokrat je bila zadnja tekma v letošnji sezoni odstreljana predvsem na klubskem nivoju. Zasedli smo Camp Vodenca, ki predstavlja odlično naravno idilo za počitnikovanje. Oktobrsko vreme nam je zagodlo, priznam, a nekaj strelcev se nas je vendarle zbralo in izžarevalo svojo energijo.
Vse je kazalo na to, da bomo na tekmi le štirje borci premagovali dež in postavljene tarče, a nas je presenetil še peti pogumnež. Tako je 3. oktober 2015 postal slovenski FT dan, ko smo imeli tekmo z najmanjšim številom tekmovalcev. ;)

Sobotno dopoldne smo ob čaju in kavi preživeli klepetajoče in s tem smo pregnali dež, ki je 'sitnaril' že od prejšnjega večera. Kosilo smo prestavili na pozno popoldne in šli ob 12.00 rajši v akcijo. Tarče so bile pripravljene, jaz sem se veselila predvsem strelskega mesta, ko smo morali streljati stoje na mizi!

In kako nam je šlo?
Medalje smo dobili vsi, razdelili smo si jih kar drug drugemu! ;) No, saj se samo šalim. Uradnost pri podeljevanju medalj je bila, brez skrbi. Gospodič Rok, predsednik Strelskega kluba Rojal nam je vsem čestital in se nam  zahvalil za lepo preživet dan. V kategoriji 16 J PCP je tretje mesto osvojil Rok Kopina (26/40), drugo mesto sem si prislužila jaz, Ines Kastelic (34/40), ki vas zabavam s tem poročilom, zmago pa je slavil predsednik kluba Rojal, Rok Avbar (35/40). Medaljo sem mu podelila jaz, nismo dopustili, da bi si jo kar sam sebi ;)
Dva tekmovalca sta se borila tudi v kategoriji PCP OPEN. To sta bila Zoran Gorišek (29/40), ki si je pristreljal drugo  mesto, Sašo Momirski (31/40) - naša zmagovalna sablja v tej kategoriji, pa si je zopet priboril zlato medaljo!

Pa saj smo bili zbrani sami klubski prijatelji, torej veste, da smo se zabavali in se imeli čudovito! Tarče so bile postavljene zahtevno in prav res nismo nič 'goljufali'! Tako smo se preizkusili dodobra in dokazali vsem ostalim, ki so se ustrašili dežja, da vendarle ni tako hudo tam v Bovcu! Vse je bilo kot naročeno, med samo tekmo ni bilo kapljice dežja, ko smo pospravili je pričelo deževati. Kot po maslu, vam pravim. ;)
Kosilo ali bolje rečeno večerja je bila v Gostilni Sovdat tako vrhunska, da smo se komaj usedli v avto in odpeljali domov. Jaz komaj čakam drugo leto, da se zopet zberemo v Bovcu, saj tako prijetne tekme kot jo imamo tam, je nimamo nikjer drugje!

Še to, mi se nikakor nismo mogli umiriti pri draženju vseh tistih, ki so zamudili tekmo. Upam, da vam je žal, naslednjič pa pridite, tudi, če je napovedan dež. Saj strelce nas pa ja ne moti dež, kajne?!?

 

Bodite lepo, preživite lepe zimske in mrzle dni. Se vidimo spomladi!!

Vaš SK ROJAL