You are here

Otvoritev spletnega portala Fieldtarget.si

Spoštovani obiskovalci,

Dobrodošli!

Z velikim veseljem vam predstavljamo prenovljen spletni portal za Field Target. Stran je plod trdega dela majhne skupinice ljudi, ki želimo predstaviti Field Target širši množici in služiti obstoječim strelcem. Na naših straneh bodo objavljene vse tekme in dogodki namenjeni predstavitvi Field Target-a, kakor tudi rezultati preteklih tekem, novice, reportaže, video in slikovni prispevki, prispevki članov in tudi Field Target wiki enciklopedija, ki jo bomo ustvarjali skupaj. Na voljo je tudi Forum, kjer so vsa vprašanja dobrodošla. Obstoječim strelcem so namenjene tudi klubske strani, kjer so objavljeni rezultati članov kluba, klubske tekme in dogodki, ter vse novice povezane s klubom. Ustanovitev kluba na našem portalu je preprosta in brezplačna.

Letošnje leto je pomembno leto za Field Target v Sloveniji. Prvič organiziramo več kot eno tekmo v letu, prvič se uvaja slovenska FT pravila, prvič bo na voljo 40 silhuet za FT, ustanovljen je prvi FT strelski klub SK Rojal, prva slovenska zmaga na hrvaškem 5. Zagreb FT Open (Bojan Ivančič, 1. Mesto PCP 16J) in nenazadnje otvoritev tega portala.

Vse to je rezultat veliko prizadevanj orožarne Rojal iz Novega mesta, bolj natančno je to Rok Avbar – človek, ki je med drugim ustvaril srce, ki poganja naše spletne strani in organiziral že 4 FT tekme; Prve v Sloveniji. Potem so tu še sodelavci, člani SK Rojal, Bojan Ivančič in Primož Močivnik, ki sta z svojimi nasveti in energijo zaznamovala slovenski Field Target. Nenazadnje pa sem tu še jaz, Dušan Jakič, avtor člankov in spletnega portala Fieldtarget.info, ter vsestranski težak, ki je s svojim teženjem in priganjanjem morda malce pohitril razvoj. Prizadevanja in trud vložen v organizacijo je nagrajen z vašo udeležbo in z več kot 1000 obiskovalci na mesec v prvih dveh mesecih delovanja Fieldtarget.info.