You are here

Mladost in izkušnje osvajajo medalje

Competition: Rojal 2015

Živijo,

Sončna majska sobota, 9. 5. 2015 nam je bila naklonjena z lepim  vremenom in vetrom, ki je občasno onemogočil zadetke v sredino tarče.
Na 2. tekmi v letošnji sezoni lige Rojal cup 2015 nas je tekmovalo 17 strelcev, ki smo se pomerili znotraj treh kategorij. Zbrali smo se na Hribu pri Rožnem dolu, saj nam vsako leto ponudi možnost razgibanega terena in pridobivanja izkušenj. Člani SK Rojal smo veseli, da smo se lahko pomerili tudi s klubskimi kolegi iz Hrvaške.
 

V kategoriji OPEN PCP je tekmovalo 8 tekmovalcev, v kategoriji SPRING 16 J pa je streljal le en strelec.
Izmed 8 tekmovalcev je v kategoriji OPEN PCP slavil SAŠO MOMIRSKI, ki si je prvo mesto prisvojil s 34 zadetki. 2. mesto je pripadlo ZORANU GORIŠKU, 3. mesto pa GREGORJU KAMENŠKU.

V kategoriji 16 J PCP sta močno presenetila naša mlada strelca, Juš Močivnik in Val Ivančič, ki sta s svojima rezultatoma pokazala, da lahko konkurirata tudi starejšim strelcem. Kakor je rek, mladost osvaja medalje, smo člani SK Rojal ponosni, da lahko uspehe delimo tudi z mlajšimi strelci.
3. mesto si je tako priboril VAL IVANČIČ s 33/40 zadetki. Po krajšem podaljšku med tokrat najboljšima strelcema tekme, pa smo lahko podelili medalje tudi za prvo in drugo mesto. V rednem delu sta oba tekmovalca, ki sta se pomerila v podaljšu imela po 35 zadetkov od 40-ih možnih. 2. mesto je na koncu pripadlo PRIMOŽU MOČIVNIKU, zlato medaljo in 1. mesto pa si je po shootout-u priboril izkušeni BOJAN IVANČIČ.

 

Čestitke vsem tekmovalcem!

 

Hkrati vas vljudno vabimo, da se udeležite naslednje tekme, ki je predvidena v mesecu juniju. Potekala bo na Gorjancih, vse ostale informacije lahko pridobite na naši spletni strani. Podrobnosti bodo znane naknadno.

Gorjanski škratje in člani SK Rojal se že veselimo ponovnega snidenja z vami, strelci!

 

SK Rojal