You are here

FESTIVAL ŠPORTA V BELI KRAJINI

Spoštovani,

Sokolska zveza Slovenije skupaj z lokalnimi društvi pripravlja Festival športa v Beli krajini, ki se bo odvijal med 10. in 12. junijem v Gradacu v Beli krajini.  Rdeča nit festivala bo športna tržnica, kjer se bodo predstavljala društva s področja Bele krajine ter različni športni dogodki za vse generacije. Zvrstile se bodo tudi različne delavnice, predavanja ter meritve in testiranja, ki bodo za vse udeležence brezplačna.

 

Na omenjenem dogodku se bomo predstavili tudi strelci discipline Field Target. Na festivalu športa bomo prisotni v soboto, 11. 6. 2016.

Pripravili bomo zanimiv program za vse obiskovalce, tako za mlajše kot tudi tiste, ki so mladi po duši. Vsekakor je Field Target disciplina primerna tudi
za nežnejšo populacijo, zato se dekleta in žene nikar ne prestrašite! V klubu imamo namreč strelske posameznice, ki dosegajo visoke rezultate in z veseljem bodo poklepetale z vami! :)

Ogledali si boste lahko celotno opremo in se preizkusili v streljanju na kovinske silhuete. V primeru dodatnega zanimanja bomo organizirali "poizkusno", a sproščeno tekmo, za katero bomo najboljšim podelili tudi simbolične nagrade. 

 

Komaj čakamo, da se vidimo in (po)družimo z vami!

 

Team, SK ROJAL